Verzending

Wat zijn de verzendkosten in Nederland?

De verzending van het boek loopt via Bol.com. Kijk voor hun voorwaarden op https://www.bol.com/nl/nl/m/algemene-verkoopvoorwaarden/

Wanneer u rechtstreeks bij de auteur een gesigneerd exemplaar bestelt, komen er verzend- en verpakkingskosten bij.
Binnen Nederland is dat  9,99 euro per boek.
Voor Nederlanders elders in Europa zijn de verzend- en verpakkingskosten van een gesigneerd exemplaar 14,95 euro.

Verzenden jullie naar het buitenland?

Ja, dat is geen probleem binnen Europa. Op verzoek kan er ook buiten Europa worden verstuurd en worden de verzend- en verpakkingskosten per bestelling berekend.

Wat is de levertijd?

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt dezelfde dag verzonden. Levertijden kunnen wij niet altijd garanderen, omdat we daarbij afhankelijk zijn van PostNL.

Hoe worden de producten geleverd?

Verslaving als kans Nederland werkt samen met de vervoerder PostNL. Als u niet thuis bent bij de levering zal PostNL 2 extra pogingen doen om de levering alsnog te doen. Mocht dit niet lukken dan wordt het bij een lokaal PostNL punt afgeleverd. Bij buitenlandse leveringen, wordt er van diverse vervoerders gebruik gemaakt, afhankelijk van het land van bestemming.

Retour

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Omdat alleen gesigneerde of van een opdracht voorziene exemplaren via www.verslavingalskans.nl worden verkocht, kan het boek niet worden geretourneerd. Een exemplaar dat u via www.bol.com heeft besteld valt onder de retourvoorwaarden van Bol.com.

 

 

Privacy

 

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Bedrijfsgegevens

Verslaving als kans
www.verslavingalskans.nl

info@verslavingalskans.nl

  • KvK: 75796548
  • Btw: NL002446462B42 

a. Wij kunnen u, in het kader van een gesloten overeenkomst, aanbiedingen doen over soortgelijke producten en diensten, mits u bij het verstrekken hiervan geen verzet heeft aangetekend. De mogelijkheid tot het aantekenen van verzet is vermeld bij het moment van het verstrekken van uw gegevens. Bovendien wordt u in elke communicatie de mogelijkheid geboden om onder dezelfde voorwaarden verzet aan te tekenen tegen verder gebruik van uw e-mailadres.
b. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

3. Postadres
Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

4. Telefoonnummer
Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:

a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

a. Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector;
b. Andere: wij dragen geen gegevens over aan derden

8. Veiligheid opslag van gegevens

Veiligheidscriteria

Onze privacy policy is in overeenstemming met de Algemene verordening gegevensbescherming.

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

a. Op het volgende e-mailadres: info@verslavingalskans.nl

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.