Podcast de Balanskliniek – Bram Bakker

Arold en Bram gingen onlangs met elkaar in gesprek over hun andere benadering van verslaving. Het werd een intieme, ontroerende en eerlijke dialoog die inmiddels door duizenden mensen beluisterd is.

Dave Roelvink deelt zijn ervaring

Dave Roelvink kwam jaren geleden op het pad van Arold. Samen beleefden ze Dave’s bevrijdingsavontuur waardoor hij transformeerde van ‘bad boy’ tot ‘liefdevolle familyman’. Het gaat heel erg goed met Dave sinds hij zijn verslaving heeft doorbroken. In deze video deelt hij zijn beleving van de samenwerking en het belang van het boek. Klik op de video als je wilt horen wat Dave erover te zeggen heeft.

Interview in Wendy Online

Onlangs had Romy Vogel van de redactie Wendy Online, het platform van Wendy van Dijk, een gesprek met Arold Langeveld. Lees hier het verslag van die die dialoog.

Artikel in TCC Magazine

Voor TCC Magazine, een blad voor therapeuten, coaches en counselors schreef Arold zijn visie over het belang van een liefdevol en gelijkwaardig intakegesprek bij verslaving. Je leest het hier: TCC Intake

Blog op Samsara Books

Samsara Books, de uitgever van Verslaving als Kans, plaatst regelmatig blogs over de schrijvers die ze vertegenwoordigen.
Lees hier de blog ‘Eens verslaafd, altijd verslaafd? Onzin!’

Foto’s boekpresentatie

De boekpresentatie was feestelijk, warm en ontroerend. Hier een fotoverslag.

Verslaving als Kans

KVK 27166552

© Verslaving als kans  | Voorwaarden, verzending & privacy