Dialoog over de essentie van verslaving met René van Collem.

Arold en René praten oa over hoe het is voor naasten van verslaafden, zoals Arold die zijn 2 broers verloor aan verslaving. Maar ook over het dieperliggende mechanisme onder verslaving dat eigenlijk ieder mens in zichzelf tegenkomt.

Help, mijn geliefde is verslaafd!

Wat als je verliefd wordt op een prachtig persoon en die persoon blijkt een verslaving te hebben? Of, wat als jij jouw eigen partner ineens betrapt en blijkt dat ‘iets’ een verslaving geworden is, maar dat jouw partner dit al enige tijd geheim heeft weten te houden?
Arold Langeveld weet waarover hij het heeft. Hij had twee broers met een verslaving. Ik vind het boek een aanrader als je een partner, kind, ouder hebt die een verslaving heeft. Of jijzelf. Luister de podcast hiernaast via Soundcloud (of Spotify).
En ja, een verslaving een vreemdgaan hebben ontzettend veel met elkaar gemeen.
Annette Burgers

Anders kijken naar verslaving met Bram Bakker.

Arold en Bram gingen onlangs met elkaar in gesprek over hun andere benadering van verslaving. Het werd een intieme, ontroerende en eerlijke dialoog die inmiddels door duizenden mensen beluisterd is.

Medisch Dossier 2023

Een oplossing van buiten voor wat er van binnen speelt.

Medisch Dossier plaatste een artikel van Arold’s hand over smartphone verslaving die volgens hem in essentie overeenkomt met elke andere verslaving. Klik hieronder voor het hele artikel.
Medisch Dossier 2023

Verslaving - Non-dualiteit

Verslaving en Non-dualiteit

Arold ging op papier in dialoog met Paul Smit over verslaving en non-dualiteit. Je leest het hier:
Samsara Magazine

Het delen van je verslavingsgeheim lucht op!

Mijn Geheim ging in gesprek met Arold over Verslaving als Kans en over zijn eigen zoektocht naar vrijheid. Lees het hele artikel hier:
Mijn Geheim

Goeie reacties op het luisterboek

We onvangen veel goeie en ontroerende reacties op de luisterversie van het boek. Omdat Arold het zelf heeft ingesproken hoor je zijn emotionele betrokkenheid bij de inhoud wat de luisterervaring een extra dimensie geeft. Luister hier links naar een voorbeeld. Het luisterboek is beschikbaar op nagenoeg alle streamingdiensten.

Dave Roelvink deelt over zijn ervaring met Arold.

Dave Roelvink kwam jaren geleden op het pad van Arold. Samen beleefden ze Dave’s bevrijdingsavontuur waardoor hij transformeerde van ‘bad boy’ tot ‘liefdevolle familyman’. Het gaat heel erg goed met Dave sinds hij zijn verslaving heeft doorbroken. In deze video deelt hij zijn beleving van de samenwerking en het belang van het boek. Klik op de video als je wilt horen wat Dave erover te zeggen heeft.

Je verslaving is een kans om te mogen ontdekken wat je al die tijd hebt onderdrukt.

Onlangs had Romy Vogel van de redactie Wendy Online, het platform van Wendy van Dijk, een gesprek met Arold Langeveld. Lees hier het verslag van die die dialoog.

Een intakegesprek als startpunt op weg naar bevrijding.

Voor TCC Magazine, een blad voor therapeuten, coaches en counselors schreef Arold zijn visie over het belang van een liefdevol en gelijkwaardig intakegesprek bij verslaving. Je leest het hier: TCC Intake

Eens verslaafd, altijd verslaafd? Onzin!

Samsara Books, de uitgever van Verslaving als Kans, plaatst regelmatig blogs over de schrijvers die ze vertegenwoordigen.
Lees hier de blog ‘Eens verslaafd, altijd verslaafd? Onzin!’

Foto’s boekpresentatie

De boekpresentatie was feestelijk, warm en ontroerend. Hier een fotoverslag.

Verslaving als Kans

KVK 27166552

© Verslaving als kans  | Voorwaarden, verzending & privacy